Top tre: Mest spillede computerspil

1 min at læse

computerspil

Gaming er utroligt populært blandt børn og voksne over hele verden. Mange investerer jævnligt penge i gaming og går op i at have det helt rette udstyr. Derfor får hjemmesider som webcafe.dk mange besøgende. Besøgende klikker sig for eksempel derind i deres søgen efter den bedste gamermus eller den ideelle gamerskærm.
Det rette gamingudstyr kan åbne op for en helt ny spilleoplevelse. Spørgsmålet er så bare, hvilket spilleunivers der matcher dine behov bedst? For inspiration kan du her læse lidt om de tre spil, der falder i flest menneskers smag, og som er de mest spillede lige nu.

1. League of Legends er det mest populære spil

League of Legends er et gratis e-sport-spil af genren Multiplayer Online Battle Arena (bedre kendt under forkortelsen MOBA). Spilleren kontrollerer her et team med den hensigt at ødelægge sine modstanderes forsvar.
Fem spillere er det maksimale antal spillere til hvert hold. De kan kæmpe på tre forskellige baner med det mål at ødelægge modstanderens base (Nexus). Banerne er Twisted Treeline, Howling Abyss og Summoner’s Rift. Hver enkelt spiller kan vælge mellem mere end 100 karakterer, kaldet ’Champions’, som kan repræsentere dem.
League of Legens er udviklet af den amerikanske spilproducent Riot Games til Microsoft Windows og Mac. Den officielle aldersgrænse er 12 år.

2. Counter-Strike: Global Offensive indtager andenpladsen

E-sport-spillet Counter-Strike: Global Offensive er et taktisk online-spil af genren holdbaseret First person-shooter. Genren kendetegnes ved en ’jeg’-person, som skal eliminere sine fjender.
Man spiller mod hinanden i to hold af fem mand. Det ene hold er en gruppe teorister, der har som mål at plante en bombe. Det andet hold skal forsøge at forhindre bomben i at detonere. Det hold, der lykkes med missionen får point.
Counter-Strike: Global Offensive er udviklet af spilfirmaet Valve Corporation fra USA til Microsoft Windows og OS X på Xbox Live Arcade, Steam og en version af PlayStation Network. Den officielle aldersgrænse er 18 år.

3. Fortnite får en tredjeplads

Computerspillet Fortnite handler om samarbejde og overlevelse. I spillet er 98 procent af verdens befolkning forsvundet som følge af en kraftig storm. Væsener med zombie-træk vil forsøge at angribe de overlevende.
Destinationen er en ø, som spilleren bliver kastet ud på fra en bus, der svæver i en luftballon. Spilleren kan vælge at spille alene, med en enkelt medspiller eller på et hold af op til fire spillere. Det gælder for spilleren om at være den sidste overlevende, og det sker ved at følge missioner på tilfældigt genererede kort. Missionerne handler for eksempel om at bygge befæstninger og samle ressourcer og våben til at dræbe de andre.
Fortnite er udviklet af computerspilsfirmaerne Epic Games og People Can Fly til blandt andet PC, Mac og Xbox One. Den officielle aldersgrænse er 12 år.
Har du ikke allerede prøvet et af ovenstående tre computerspil – eller måske dem alle – kan du kun anbefales det. Det er trods alt ikke ubegrundet, at lige netop League of Legens, Counter-Strike: Global Offensive og Fortnite er på top tre-listen over de mest spillede computerspil lige nu.

Find de billigste domænepriser til din hjemmeside

Hvis du skal oprette en hjemmeside som privat person, er det sikkert bare fordi, at du har interesse for noget, og ikke fordi du...
Lag Sønderborg
1 min at læse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *