Reducer varmeregningen ved en facaderenovering

1 min at læse

Det er meget populært at have øget fokus på grøn energi og miljøet generelt. Det er lige fra sortering af dit skrald, men også så sandeligt hvor meget energi du bruger i dagligdagen og på årsbasis. Det er meget relevant, da det både er godt for miljøet, men også fordi der så sandeligt er noget at vinde økonomisk på den lange bane.

Jeg har i dette indlæg valgt at fokusere på emnet facaderenovering og mere præcist nævne, hvilke fordele der er at vinde ved en facadeisolering af huset, samt hvilke andre alternativer der er.

Ved en facaderenovering er der ikke mindst noget kosmetisk at vinde, da det kan give huset et helt ny look og give udtrykket af et helt nyt hus. Dette vil du også få ved andre alternativer, men ved en facadeisolering får du en ny smuk og holdbar facade, samtidig med at huset bliver yderligere isoleret. Denne isolering vil holde mere effektivt på varmen i dit hus og vil derfor resultere i et mindre varmespild, som både er godt for din pengepung og miljøet på en og samme tid. Ved en forøget isolering og formindsket varmespild vil dette nemlig hurtigt udmønte sig i mindre udgifter til varme på årsbasis. Samtidig med at du sparer penge på den lange bane, vil det også give bedre indeklima for dig og din familie. Der findes dog selvfølgelig andre alternativer ved en renovering af husets facade, som også kan løfte det kosmetiske look af huset og give det en følelse af et helt ny hus. En af disse alternativer til facadeisolering er en vandskuring af dit hus, som virkelig har fået sit input og blevet en af de foretrukne metoder, når husets facade skal renoveres. Ved vandskuring af hus løfter du husets udseende, dog for du ikke den samme isolering, som kan formindske dit varmespild og varmeregning.

Uanset hvilken metode du selv overvejer, kan de begge give en forøgelse af dit hus samlede værdi, og kan derfor være en rigtig fornuftig investering. Mange ældre huse er ikke isoleret optimalt og det giver et stort udslip og varmespild. Det er dog meget relevant at få en professional vurdering omkring din nuværende isolering og mure generelt, da dette på sigt kan være derfor meget relevant for din pengepung, men også for din families velbefindende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *