Ny dansk slow juicer portal

1 min at læse

slow juicer juice

Der er nu kommet en ny side for alle danskere der elsker juice og sundhed. Der er tale om slow juicer portalen slowjuicer.dk som netop har åbnet dørene for deres nye side hvor du finder alt fra opskrifter til guides og gode råd til hvordan du får mest ud af din slow juicer.

Hvorfor overhovedet slow juice?

Til at starte med kan man jo spørge sig selv hvorfor man overhovedet har brug for en slow juicer. Kan man ikke bare købe juice nede i supermarkedet ligesom alle andre, eller hvis man gerne vil have det friskpresset kan man jo bare selv presse det med en manuel presser.

Der er 3 store fordele ved at slowjuice:

  1. Du kan slow juice alt
  2. Det er super sundt
  3. Det er billigt

Vi tager lige fordelene en efter en her.

Du kan slowjuice alt.

Den første store fordel er selvfølgelig at du kan slowjuice alt. Hvor andre typer juicemaskiner kun kan lave juice ud af frugt som vi normalt forbinder med juice ( så som appelsiner, annanas og sådan noget) så kan en slow juicer altså lave juice ud af stort set alle typer frugter og grøntsager. Det betyder at du kan få sundheden fra hvidkål, rødbede, ingefær – ja selv mandler kan den lave juice ud af.

Det er selvfølgelig en klar fordel da appelsiner ikke er det sundeste at lave juice ud af – det er juicens svar på slik. Og så giver det dig mulighed for at lave mange flere varianter af juice da det hurtigt bliver kedeligt kun med frugtjuice.

Det er super sundt.

Ved at slow juice frugten i stedet for at få saften ud på anden måde bevarer du stort set alle vitaminer og andre gode egenskaber – og du kan slow juice frugter og grøntsager der er endnu sundere end æbler.

Det er billigt

Den første slow juicer koster selvfølgelig en del, men derefter er den billig i drift – du kan lave juice ud af det frugt du alligevel ikke ville få spist, eller du kan købe årstidens frugter og grøntsager billigt og så presse dem.

Det var et par af fordelen ved en slow juicer. Føler du dig inspireret til at læse mere om slow juicere så kig ind på slowjuicer.dk og få mere info. God fornøjelse

Et passende køleskab

Lag Sønderborg
2 min at læse

Kvalitets smykker behøver ikke koste en bondegård

Der er rigtig mange kvinder der simpelthen elsker at få nogle nye smykker, og der er måske nogle mænd derude, som gerne vil give...
Lag Sønderborg
1 min at læse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *