Klar til kortholder – undgå at komme til kort

2 min at læse

Som moderne mand er der mange ting at leve op til: Man skal være maskulin, men samtidig velplejet, veluddannet, veltrænet og bare udstråle succes på alle måder.  Det moderne klassiske look er minimalistisk og stilrent, så man skal for alt i verden undgå at se overbelæsset ud, både i tøj og accessoires. Ud over at leve op til disse klassiske idealer skal man stadig skille sig positivt ud, og hvorfor ikke gøre det med en uundværlig ting som kortholderen, der let og elegant kan hives op af lommen? Men en kortholder fra Mens Life vil du stå sikrere, sexet og stilrent, der både fuldender dit look og lader dig skille dig positivt ud? 

Køb kortholder og fremstå knivskarpt og kampklar

En kortholder eller herrepung i lækre materialer er et standard-accessoires for enhver mand, da den på mange måder afspejler ens personlighed. Sammen med det rigtige tøj, hvad enten det er en smoking med slips eller jeans med en lækker skjorte, fuldender den rigtige kortholder ens look perfekt og lader dig skille dig ud fra mængden af mænd på den mest positive måde. Den fås primært i stål eller læder i forskellige størrelser, der alle fremhæver det minimalistiske maskuline look. Med fokus på funktionalitet, kvalitet og design fuldender den netop dit look.

Størrelse og stil betyder alt – en forlængelse af dig

I den digitale tidsalder bliver kontanter sjældnere og sjældnere, og derfor har kortholderen også fået sin entre i herremoden. I mange år har den lækre herrepung i læder været et allemandseje for alle mænd, men med færre og færre kontanter i omløb er kortholderen blevet uundværlig for mange mænd. 

Typisk er en kortholder lille, nem og handy og kan dermed nemt puttes i lommen. Den er mindre end en almindelig pung, men større end en pengeclips. Endelig er det muligt at vælge en mellemting mellem en klassiske pung og kortholderen med den fikse kortholder med pung. Her får man lidt plads til kontanter sammen med kortene, men bibeholder samtidig det minimalistiske og enkle look og får dermed det begge fra begge. 

Det er naturligvis ikke et krav at opbevare kontanter og kort på denne måde, men det ser bare meget bedre ud end at have det løst i lommen eller presse det ind i et mobilcover. Det kan ødelægge hele looket, men der er faktisk også sikkerhedsmæssige grunde til at investere i en kortholder.

Trådløst tyveri kommer til kort

På trods af at man beskytter sine personlige oplysninger, er det alligevel overraskende nemt for forbrydere at stjæle dem. Næsten alle har i dag mindst et kreditkort, som fungerer som en nem og handy betalingsmåde. Med andre ord har det aldrig været nemmere at betale før, men med de rette remedier har det heller aldrig været så nemt at stjæle penge før.

Et kreativt aflæsningsapparat holdes blot over en taske, bukselomme eller pung i få sekunder, og det kan så via en scanner så fat i alle kortets oplysninger, som så kan misbruges uden endda at have fået fat i selve kortet. Men her kan en herrepung eller en kortholder forhindre det usynlige tyveri med indbygget RFID-teknologi være løsningen, da det beskytter dig mod det usynlige tyveri ved at forhindre aflæsning af kortet. Med en kortholder i kvalitet står du altså både sikkert, stilrent og stærkt og kommer dermed ikke til kort i nogle af livets vigtigste sammenhænge. 

Som ovenstående har vist er udvalget kæmpestort, og det gælder om at vælge det helt rigtige. At opbevare sine kort i mobilcoveret ser ikke bare mærkeligt ud, men efterlader også et dårligt indtryk, og den klassiske herrepung kan virke klodset og klumpet og ikke altid tilpasset ens øvrige look, mens kortholderen mere falder ind i looket og kan tilpasset næsten alt. Hvis man ønsker plads til kontanter, bør man vælge en pung med minimalistisk look, der kan tilpasses alt og ikke springer for meget i øjnene. Det rigtige tøj skaber måske det rette førstehåndsindtryk, men med de rigtige accessoires som kortholderen vil man skille sig ud fra mængden og lade andre huske en længe efter at man har mødtes. 

Endelig kan man vælge at investere i både pung og kortholder, der kan bruges alt efter lejlighed. Begge findes i fantastisk kvalitet med et minimalistisk og trendy look. På denne måde undgår man i ordets egentlige forstand at komme til kort og mangle plads til kontanter og kort og fuldende sit flotte look. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *