Hvorfor det kan betale sig med HP Toner og hvor du finder det billigt

1 min at læse

Printer inden fra

Det er dejligt at have nem adgang til en printer. Det er virkelig en af de ting, som radikalt kan ændre ens liv. Hvis man har nem adgang til en printer kommer man aldrig til at skulle stresse over, at skulle få printet de rette dokumenter i tide, og man kommer ikke til, at skulle have et problem når, f.eks. eksamenstiden ruller forbi og samtlige studerende og elever landet over skal få printet deres ting. I en mere og mere digital verden er der faktisk ved at være flere og flere fordele til, at være blandt de få som stadig har regulær adgang til en printer. Men en ny undersøgelse viser, at du måske har brugt din printer helt forkert og ved at gøre dette muligvis har risikeret at få den skadet. Hvordan kan det passe?

Hvad man skal passe på med

Undersøgelsen påpeger nemlig, at de re ren stor del af brugere som bruger en anden slags toner til deres printer, end hvad der egentlig er lavet officielt. Det vil sige, at f.eks. brugere af HP printere til tider vælger, at købe toner som ikke kommer fra HP selv. Dette er som regel fordi, at den proprietær teknologi bag HPs toner kan få dem til at være lidt dyrere, end de generiske alternativer som man kan finde fra flere forskellige firmaer. Dette er løsninger som er kendt generelt i IT-verden, specielt med Apple produkter som har fået et helt undermarked af kopier af generiske løsninger til Apples proprietærer problemer. Men nu advarer HP, at det faktisk måske ikke kan betale sig at erstatte deres tonere med nogle billigere alternativer.

Dette er netop fordi, at ifølge HP så er den proprietær teknologi proprietær netop fordi, at de generiske handlere ikke bruger toner af lige så høj kvalitet, og at de produkter som de laver som regel kan skade printeren mere, end det gør gavn. De anerkender, at det får printet noget på papiret, men man vil opleve slid i kvaliteten meget tidligere end hvis man bruger HP toner, man vil opleve, at den faktisk ikke er lige så effektiv (både for din pengepung men også for miljøet), og sidst men ikke mindst vil man opleve at printeren kommer til at respondere dårligt til de billige løsninger. Hvad er løsningen til dette problem? HP siger, at det gælder om at finde HP tonere. Men hvor finder man billige HP toner?

Hvordan du kan finde billige HP toner

HP toner er i sig selv blevet lidt af et sort marked med en stor mængde efterspørgsel og en stor mængde udbydere. Mange vil nemlig ikke gå igennem de helt officielle kanaler for de mener, at det koster dem for mange penge. Men selvom prisen er meget lavere hos de uofficielle handlere advarer HP stadig, at man skal passe på forfalskede produkter som i sidste ende kan skade sin printer mere end det kan gavne. For billige HP toner vil den officielle side altid være bedst, mener udbyderen.

Find de billigste domænepriser til din hjemmeside

Hvis du skal oprette en hjemmeside som privat person, er det sikkert bare fordi, at du har interesse for noget, og ikke fordi du...
Lag Sønderborg
1 min at læse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *