Hvor kan man finde billige all inclusive afbudsrejser til Dubai?

1 min at læse

Sommeren er så småt ved at nå sin afslutning, og når vi træder ind i efteråret, bliver det hurtigt så mørkt og gråt, at de fleste af os begynder at drømme os væk til varmere himmelstrøg, men måske kan du gøre mere end bare at drømme?

Det er tit dyrt at komme afsted til destinationer som Dubai, hvor der både er varmt, fyldt med luksus og masser af shopping-muligheder, men hvis du finder en billig afbudsrejse, kan det pludselig blive helt overkommeligt.

Rejs udenfor sæson

Det siger næsten sig selv, men når der er færre der rejser, er det sværere at fylde flyene, og alle de tomme pladser koster flyselskaberne masser af penge. En afbudsrejse behøver ikke at være et reelt afbud, det kan også bare være at billetten aldrig blev solgt. Lige meget hvad så er det i hvert fald en glimrende mulighed, for at finde en billig afbudsrejse.

Gode rejsetidspunkter hvor ingen andre rejser er:

  • Ugerne før og efter skoleferierne.
  • Fra 1. januar og frem til vinterferien begynder.
  • I maj og juni frem til Sankt Hans.
  • I slutningen af august og starten af september.
  • Fra sidse uge i november og helt frem til ugen inden jul.

Rejs med kort varsel

Jo tættere på afrejsedagen du forsøger, jo større er sandsynligheden, for at du får den bedste pris du overhovedet kan. Derfor kan det også være en god idé at sørge for at tage fri fra arbejde, flere dage end du gerne vil afsted. På den måde har du et par dage at give af, hvis turen du bliver tilbudt, ikke passer med præcis de syv dage du allerhelst ville afsted.

Sørg for også at søge all-inclusive rejser

Der er rigtig mange, der ikke tænker på all-inclusive, når de kigger efter afbudsrejser, men det er en fejl. Det kan være lige så svært at komme af med en all-inclusive rejse i slutningen af august som med en hvilken som helst anden rejse, og hvis den afbudsrejse du ender med er all-inclusive, så får du pludselig rigtig meget for pengene.

Find en ordentlig bookingportal, hvor du kan booke hele døgnet

Det er vigtigt at du finder en ordentlig portal, hvor du kan finde afbudsrejser 24/7. Et glimrende eksempel er portalen ved navn RejseTilbud.dk, der har specialiseret sig i at formidle afbudsrejser i døgndrift.

Grunden til at det er vigtigt med en portal, der opdateres i døgndrift, er fordi du kan få de bedste tilbud på de besværligste afgange. Hvis der pludselig mangler at blive fyldt sæder på en afgang klokken 5 om morgenen, så får du på det nærmeste smidt billetterne i nakken, hvis du finder dem ved midnat aftenen forinden.

Vær klar til at tage afsted

Det vigtigste råd er også det sidste. Når det kommer til afbudsrejser, er der ikke noget med at vente. Derfor er det godt at have pakket tasken inden du finder rejsen. På den måde skal du ikke sige nej til et fantastisk tilbud, fordi du ikke kan nå at pakke, inden du skal afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *