Hvilke støvsugere er bedst i test?

1 min at læse

Støvsugeren kom ud på markedet for ikke engang særlig mange år siden (den er mindre end et århundrede gammel!) men den er allerede og hurtigt eksploderet ind på markedet og er nu blevet en form for institution i enhver husholdning. Hvis du kender nogen som bare ikke har en støvsuger er det vel egentlig lidt sært, ikke?

En vigtig rolle

Eftersom at støvsugeren jo på mange måder er en af de mest praktiske måder at gøre rent på. Personligt så ved jeg at rengøringen hos mig altid har to faser. Den første er, at tage alle overflader og skærme og lignende med en god klud og noget godt vaskemiddel. Der er bare intet som at se alle overflader i ens lejlighed helt rene fordi man har været igennem dem alle sammen. Det er en tilfredsstillelse som også kun vokser jo ældre man bliver. Det er nok også derfor, at det er så svært at få et lille barn til at rydde op. Den anden fase af rengøringen er lige så dejlig og den består naturligvis af, at tage støvsugeren og bare se hvordan gulvet og alt hvad jeg ellers kan få fat i bliver ryddet for støv og andre småting der er faldet gennem tidernes løb. Når de to faser er opfyldt ved jeg, at jeg endelig kan sove afslappet igen for jeg ved, at jeg kommer til at vågne til en flot og ordentlig lejlighed.

Oprydning er vigtigt. Det er den ikke kun for mig, men også for mange andre. Det gør naturligvis også en oprydningsredskaber vigtige, men kluden ere ikke så vigtig som støvsugeren, for kluden har ikke så mange egenskaber. En billig klud er som regel lige så god som en dyr klud på flere måder. Men når det kommer til støvsugere kan det være massiv forskel.

Se vinderen af test

Nu er spørgsmålet jo så hvilken støvsuger der simpelthen er bedst. Vi har fået etableret, at oprydning er hamrende vigtigt og de redskaber du bruger til det også har en rigtig stor indflydelse på hvor godt arbejdet kan blive udført. Det er derfor rimelig essentielt at man har styr på sine redskaber, hvad de kan og hvor gode de egentlig er. Blandt dem, som oftest scorer bedst i test har vi Electrolux, Miele og Philips. Det er som regel dem, der ligger på toppen af poppen og du ved, at hvis du køber disse støvsuger får du en rigtig god værdi. Om det så er den nyeste Philips eller den ældste, så ved du, at du altid kan stole på dem (specielt fordi de også har en rigtig god garantiordning som nok skal sørge for, at du bliver ved med at komme tilbage). Så det er altså sådan landet ligger. Den ultimative vinder af disse tests må så være Electrolux UltraOne mærket. De er hamrende gode til alle slags overflader og du ved, at det er en god værdi. Dog er den lidt på den dyre side, og det er jo ikke altid nødvendigt man punger for meget ud på en støvsuger, men hvis du har midlerne kan det klart anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *