Huskeliste til teltturen

1 min at læse

Letvægtstelt

VI prøver det alle sammen næsten hvert eneste år. Man kommer for sent i gang med at pakke, hvilket ofte resulterer i, at man stresser ekstremt meget, og når man så sidder i bilen på vej afsted mod sit mål, har man en følelse af at noget mangler, men man kan aldrig huske hvad. Dette opdager man først, når man står og mangler det flere 100 kilometre fra sit hjem. Her er der ikke så meget at gøre ved det. Man må enten undvære det ellers må man finde et sted, hvor det manglende kan købes. Denne nedtur vil vi helst, at folk undgår, da vi selv ved hvor træls det kan være. Derfor har vi valgt at lave en guide til familien og til de unge, som med garanti skal på telttur til en festival, når sommeren er over os.

Familiens huskeliste

Det bliver ikke mere banalt end dette, men husk nu jeres telt. Er i en situation, hvor i først skal have købt et, er det værd at overveje et letvægtstelt, da dette er supper smart og ikke fylder eller vejer så meget, hvis planen eksempelvis er en vandretur.

Toilettasken med tandbørster, deo, shampoo osv. skal man have styr på. En uge uden dette vil resultere i, at hverken dyr eller mennesker vil være tæt på jer.

Den danske sommer er ikke altid brandvarm, men det sker engang i mellem, og derfor skal i være forberedte på det. Husk solcreme så i ikke ender med at ligne en rød overkogt pølse, der ikke kan klare den mindste form for berøring.

Tøj er vigtigt, men badetøj er det vigtigste, da man ikke kan holde en ordentlig sommerferie uden at snuppe en tur i de dejlige danske bølger. Husk det for guds skyld, fordi ellers kan i godt forvente et oprør fra jeres børn.

Soveposer, dyne, liggeunderlag, madrasser, lagener eller hvad i nu foretrækker er vigtige, når i skal til drømmeland under jeres sommerferie.

Snacks til køreturen samt aftenerne i jeres telt. Dette er et vigtigt punkt, og jeres børn vil ikke tilgive jer, hvis i har glemt snoller og sodavand.

Husk pungen. Med den kan man altid i yderste nødstilfælde købe de manglende ting.

Kom til festival med styr på tingene

Husk din bilet. Vi vil nødig se dig i den gruppe af mennesker, som er taget til den anden side af Danmark uden deres billet. Det er bare aldrig så fedt at feste på den anden side af hegnet.

Husk et godt festivaltelt, som i kan falde tilbage på, når jeres krop og øjne har brug for noget hvile.

Alkoholen skal man ikke glemme. Det er ofte ret dyr inde på pladsen, og derfor kan i spare mange penge, hvis i tager jeres egen med.

Ellers er det vigtigt, at i husker en række af de ovenstående punker. Soveudstyr, toilettasken, solcreme, pungen og tøjet er ligeledes en nødvendighed, hvis man skal overleve en festival.

Se denne liste efter inden i tager afsted, da den indeholder de vigtigste ting, som i ikke må glemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *