Få god inspiration til dit sexliv

1 min at læse

sexliv

Vi kan helt sikkert alle sammen have brug for noget ny og god inspiration til vores sexliv engang imellem. Det kan somme tider være svært at turde eller at finde på nye måder at krydre sexlivet. Samtidig kan det være svært at snakke om både i et parforhold og med ens nærmeste venner. Derfor giver det super god mening at læse lidt op på gode ideer og sjove tiltag til ens sexliv. På openworld.dk kan du og din partner finde god inspiration til jeres sexliv sammen. Her finder du en lang række artikler omkring parforholdet og kærlighedslivet, samt om god sex.

Gør tabu til noget naturligt

Det er vigtigt at jeres sexliv ikke bliver tabubelagt. I det gode forhold kan man snakke om lyst og fantasier, lige så åbent, som man snakker om alt muligt andet. Er det alligevel lidt svært, så kan den rigtige læsning og den gode inspiration være med til at åbne op for snakken i jeres parforhold. På den måde kan i komme hinanden meget nærmere og sammen udforske hinandens seksualitet. I virkeligheden handler det om at føle sig tryg nok i sit forhold til at åbne op overfor hinanden og dele fantasier. Netop derfor kan velskrevne artikler med fokus på emnet være med til at gøre jeres snak om lyst og fantasi til noget mere legitimt og til nogle reelle muligheder for at udvikle jeres sexliv.

Læs om gode løsninger på seksuelle problemetikker

Du kan her læse om forskellige gode løsninger inden for en lang række af seksuelle problemetikker. Her er prævention et stort emne og en træls ting for mange, at skulle håndtere midt i akten. Er man single, er det især her, at der kan opstå de der pinlige øjeblikke, hvor et kondom skal findes frem eller hvor man lige skal få styr på sagerne, inden man kan fortsætte. Det er ikke kun i forhold til at beskytte sig med kondom, at det kan være rart at kende til de gode alternativer. Har man som mand taget en kvinde med hjem fra byen, så kan det være rart at have slikkelapper liggende i sengebordsskuffen. Slikkelappen er et tyndt stykke plast, som man kan placere over kvindens skede, inden man slikker hende. På den måde slipper man for ubehagelige kønssygdomme i mund og svælg. Du kan læse artiklen om slikkelappen her.

Udforsk din egen seksualitet

Ved at bruge et forum som openworld.dk vil du kunne opdage din egen seksualitet. Det vil være nemmere for dig at gå på opdagelse i forskellige seksuelle tendenser. Læs for eksempel om SM og latex eller få gode råd til forskellige seksuelle stillinger. Det handler om at give sig selv lov til at være nysgerrig på, hvad der ligger af muligheder derude. På den måde bliver skridtet til at prøve forskellige fantasier af, ikke så svært at tage. Vær forberedt på hvad der findes af gode muligheder for dig og din partner eller for dig som single. Et godt sexliv er et godt liv levet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *