Der findes intet skønnere end Royal Copenhagen

1 min at læse

royal copenhagen

Design, de rene linjer og de smukke håndmalede blomster er alle noget, som vi forbinder med de smukke stel, som er blevet produceret i århundreder.

Det riflede stel er den base, der er blevet brugt til at skabe et smukt nytænkt stel, det er baseret på de smukke rene linjer, som vi alle kender. Det er med de fantastiske håndmalede mønstre og blomster, men det er holdt på en hvid baggrund og med sorte blomster i et let og meget luftigt mønster, som er meget større end det som du normalt vil se – deraf navnet mega mussel og mega sort riflet.

Stellet er en nytænkning, som er baseret på de gamle traditioner, som Royal Copenhagen står for, og som er med til at holde deres popularitet hos både unge og gamle.

Designet hviler fast på det hvide riflede, og de sorte malede ornamenter, som pryder stellet. De er med til at gøre det til dets helt egen med et fokus på, hvordan traditioner kan møde modernitet i en smuk forening.

Det er smukt, genialt og yndigt – det er Royal Copenhagen

Hvis du gerne vil begynde din samling, eller hvis du vil supplere den, du allerede har, så er du kommet til den helt rigtige side.

Det gode ved Stel Sort Mega Riflet er, at det passer utroligt godt ind i rigtig mange danske hjem. Du får det kendte musselmalede, du får det i større målestok med samme fokus på detaljerne, og med den sorte farve glider det ind i det moderne hjem, hvor det passer perfekt med al øvrigt nordisk design.

Og med den sorte farve på dit stel kan du nemt matche bordpynt, lysestager, servietter og andet, du gerne vil have fremme samtidig. Samtidig går sort aldrig af mode, og du er sikker på at have et stel, som ikke kun du kan nyde, men et stel, der er så langtidsholdbart, at kommende generationer vil få de samme glæder ud af det, som du har fået.

En komplet samling er en god samling

Med stellet Sort Mega Riflet kan du få alt det, dit bord har brug for og lidt til. Et stel er mere end tallerkener, og Royal Copenhagen har igen formået at skabe en fornyelse af den evige klassiker og samtidig givet os alle muligheden for at servere alt fra kaffe og kage til en overdådig middag med dette stel.

Om du er til det helt moderne med krus uden hank, eller om du foretrækker den klassiske kop med den høje hank og den tilhørende underkop, så kan Sort Mega Riflet levere. Du kan kombinere delene, alt efter hvad du synes, ser smukt ud, og netop det er med til at Royal Copenhagen fortsat er både spændende og relevant.

Du kan derfor gøre din samling af Sort Mega Riflet personlig og sætte dit eget præg på, hvordan dit bord skal se ud dækket, og samtidig gøre det med et stel, der helt sikkert er kommet for at blive, fordi det kombinerer det klassiske med det moderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *