Bliv klar til næste udklædningsfest

1 min at læse

Er du typen, som elsker udklædning og dermed også årets udklædningsfester, temafester og kostumefester? Eller er du bare på jagt efter inspiration til, hvad du skal iklæde dig selv eller dit barn til næste halloween, fastelavn eller en helt tredje begivenhed? Uanset hvad, så kan det være uhyre svært at finde et kostume, som man har lyst til at tage på. Typisk vil man gerne have, at det både er morsomt og opfindsomt, men også at det ser godt nok ud, og at det tilmed passer til den begivenhed, man nu en gang skal til.

Med andre ord kan det være svært at finde lige præcis dét kostume, som passer perfekt på alle parametre. Står du og mangler et kostume eller inspiration hertil, så læs med her. Står du og mangler et sted at købe selve dit kostume, så har de et større udvalg hos funstore.dk.

Konger og prinsesser

Vil du gerne undgå, at folk ikke kan genkende, hvem eller hvad du er klædt ud som, så er det altid en god idé at vælge noget sikkert, men som kan tilpasses til netop din eller dit barns personlighed. Eksempelvis vil de mindste ofte gerne klædes ud som konger og prinsesser, og her findes heldigvis også et stort udvalg, som sikrer, at der er noget for enhver personlighed. Derudover er de udklædninger, som ingen er i tvivl om, hvad forestiller, også de nemmeste at gøre personlige. Vil din pige gerne være en prinsesse, så er det nemt at finde både farver, ekstra udstyr og personlige detaljer, så man er prinsesse for en aften.

 

Superhelten og skurken

Hvor konger og prinsesser er ganske simple kostumer, som er letgenkendelige, så er der andre valg, du kan tage, hvis du gerne vil overraske og skille dig ud. Med masker, kapper og falske overarme er det nemt at forestille kendte personer fra tv- og filmverdenen. En sådan udklædning kræver dog typisk lidt større engagement og vilje, for de indebærer typisk mere udstyr. Men for mange er det også udstyret, som gør det fedt. Hvis dit barn elsker Robin Hood, så vil oplevelsen af at klæde sig ud ikke være den samme, hvis ikke han havde både hat, bue og pil. Det samme kræver et Zorro-kostume, hvor man kun er genkendelig med hans særlige maske, kappe og hat.

 

Uniformen

En sidste udklædning, som med god sandsynlighed indeholder noget for enhver, er uniformerne. Hvis du ikke har lyst til at ligne en særlig karakter, men hellere vil iklæde dig noget simpelt men overbevisende, så er uniformen perfekt. Der er uniformer og typer til alle aldre, som kan bæres til både børne- og voksenfester. Desuden kræver en udklædning i uniform typisk langt fra ligeså meget arbejde som andre og større kostumer. Desuden er uniformerne også en god idé, hvis målet er at møde op med matchende udklædning. Her er det oplagte valg blandt andet politi og røver eller sygeplejerske og læge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *