3 forslag til betalingskort

1 min at læse

betalingskort

I gamle dage betalte man enten med checks eller med kontanter. Nu til dags er der faktisk rigtig mange, som aldrig har kontanter på sig, og checks er vel efterhånden mere eller mindre helt uddødt. I stedet er de forskellige betalingskort blevet måden, som langt de fleste vælger at bruge, når de skal ud og købe noget. I starten var det dankortet, som langt de fleste havde, men efterhånden er folk begyndt at skifte til de kort, som man også kan bruge i udlandet, da det jo selvsagt giver en støre fleksibilitet. Det er også klart det nemmeste, da der er flere og flere som ofte rejser til udlandet, eller som måske køber på hjemmesider fra udlandet på internettet, og til det formål kan man ikke bruge et dankort.

Visa kort

Det måske mest populære i Danmark, men ikke i verden, er nok visa kortet. Det tillader køb i alle danske forretninger, som tager imod kort. Det er samtidig også enormt udbredt i det meste af verden, og er udover i Asien og dele af Nordamerika nok det absolut mest populære. Man vil derfor med fordel kunne bestille netop dette kort, da man stort set altid vil have mulighed for at benytte det.

MasterCard

MasterCard er også et rigtig populært kort. Hvis man rejser meget i Asien, så er det præcis dette kort, som man skal have fat i. De er nemlig særlig glade for MasterCard, og der vil man nogle gange komme ud for, at man ikke kan betale med ens Visa kort, men altså godt kan betale med et MasterCard. Der er også mange steder i USA, hvor de meget hellere ser, at man benytter sig af et MasterCard, hvis man skal betale med et betalingskort. Det må derfor anbefales, at man også har et MasterCard, hvis man skal rejse udenlands. Omvendt er der faktisk en del forretninger herhjemme i Danmark, hvor man ikke kan få lov til at betale med MasterCard. Og samtidig også nogle steder, hvor det er muligt, men hvor man så skal betale et ekstra stort gebyr. Du kan læs mere om MasterCard her.

AcceptCard

Et AcceptCard er ikke lige så kendt som de to ovennævnte betalingskort. Det betyder dog ikke, at det ikke er udbredt. Der er således flere og flere butikker, som gør det muligt, at betale med AcceptCard. Langt de største indkøbscentre i Danmark vil således have mulighed for at tage imod betaling via et AcceptCard. Der findes faktisk også en særlig udgave af AcceptCard, som er et AcceptCard med MasterCard funktion. Dette kort vil tillade, at man kan betale alle de samme steder, hvor man også kan benytte et normalt MasterCard. Så hvis man har et AcceptCard med denne funktion, vil man altså kunne betale i en lang række forretninger, hvor man ellers ikke ville kunne bruge sit kort. Det kan derfor med sikkerhed anbefales, at man vælger netop dette kort, hvis man gerne vil have fingrer i et AcceptCard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *